Hoe gebruik ik wasparfum van Ventilii Milano?

De wasparfums van Ventilii Milano zijn geschikt elk type stof/textiel, denk daarbij aan kleding, maar ook aan lakens, handdoeken, gordijnen, kussens, bankhoezen, stoffen hondenmand, stoffen kattenmand, etc. De wasparfums kunnen ook worden gebruikt in combinatie met alle soorten wasmiddel en kan worden gebruikt met wassen bij zowel lage als hoge temperaturen.

Hoe gebruik ik wasparfum van Ventilii Milano?

Je voegt, afhankelijk van de gewenste geursterkte 5 tot 20 ml wasparfum toe in het bakje voor de wasverzachter, naast het gebruik van je reguliere wasmiddel. De wasparfums zijn een sterk geconcentreerd product en dienen altijd te worden vermengd met voldoende water. Niet onverdund aanbrengen op stoffen of materialen. Wij adviseren je om de fles wasparfum altijd eerst even te schudden voor elk gebruik. 

Machine was

Giet 5 tot 20 ml wasparfum in het bakje wat bestemd is voor wasverzachter, afhankelijk van de gewenste geurintensiteit kun je eventueel meer of minder gebruiken.

 

Handwas:

Voeg 5 ml wasparfum toe aan 5 liter water, tijdens de laatste spoeling. Wij adviseren je om handschoenen te gebruiken ter bescherming van de handen.

 

Let op:

Kan eventueel een allergische reactie veroorzaken. Buiten bereik van kinderen houden. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Wasparfum is uitsluitend bedoeld voor gebruik in de wasmachine, gelekt/gemorst product opruimen. Gemorst wasparfum kan oppervlakken beschadigen. Als wasparfum is omgevallen of gemorst, neem dan het oppervlak zo snel mogelijk af met een vochtige doek.