Hoe gebruik je Ventilii wasparfum?

De wasparfums zijn een sterk geconcentreerd product en dienen altijd te worden vermengd met voldoende water. Wij adviseren je om de fles wasparfum altijd eerst even te schudden voor elk gebruik.

De wasparfums van Ventilii Milano zijn te gebruiken voor wassen in de wasmachine en voor handwas. Ventilii Milano wasparfums zijn sterk geconcentreerd geparfumeerd en zijn niet te vergelijken met standaard wasverzachters, want in tegenstelling tot een wasverzachter blijft de geur van de wasparfums van Ventilii Milano veel langer in je gewassen textiel aanwezig. De wasparfums van Ventilii Milano zijn geschikt elk type stof/textiel, denk daarbij aan kleding, maar ook aan lakens, handdoeken, gordijnen, kussens, bankhoezen, stoffen hondenmand, stoffen kattenmand, etc. De wasparfums kunnen ook worden gebruikt in combinatie met alle soorten wasmiddel en kan worden gebruikt met wassen bij zowel lage als hoge temperaturen.

Je voegt, afhankelijk van de gewenste geursterkte 5 tot 20 ml wasparfum toe in het bakje voor de wasverzachter, naast het gebruik van je reguliere wasmiddel. De wasparfums zijn een sterk geconcentreerd product en dienen altijd te worden vermengd met voldoende water. Niet onverdund aanbrengen op stoffen of materialen. Wij adviseren je om de fles wasparfum altijd eerst even te schudden voor elk gebruik. 

Wasmachine:
Giet 5 tot 20 ml wasparfum in het bakje wat bestemd is voor wasverzachter, afhankelijk van de gewenste geurintensiteit kun je eventueel meer of minder gebruiken.

Handwas:
Voeg 5 ml wasparfum toe aan 5 liter water, tijdens de laatste spoeling. Wij adviseren je om handschoenen te gebruiken ter bescherming van de handen.

Wasdroger:
Giet een paar druppels wasparfum op een doekje of op onze speciale drogerballen en plaats deze samen met je natte wasgoed in de droger.

Alle wasparfums van Ventilii zijn Veganistisch, dierproefvrij en zonder parabenen!

Voordelen van Ventilii Milano wasparfum

  • Je wasgoed ruikt geweldig, je hebt dus geen muffe geur meer aan je textiel.
  •  Je hebt geen wasverzachter meer nodig, het wasparfum verzacht je wasgoed ook (dankzij de toevoeging van wateroplosbare etherische olie).
  •  Je hebt geen (te) dure wasmiddelen meer nodig, want je was ruikt met de wasparfums van Venilii Milano altijd lekker fris!
  •  De wasparfums van Ventilii Milano zijn erg zuinig in gebruik, bij normaal gebruik kun je met een fles van 500 ml circa 100 keer wassen.
  •  Na het wassen met de wasparfums van Ventilii Milano ruikt niet alleen je wasgoed lekker, maar ook je hele huis ruikt heerlijk fris.
  •  Je kunt ook een klein beetje wasparfum op het filter van je stofzuiger druppelen, zodat er tijdens het stofzuigen een heerlijke geur wordt verspreid in je hele huis (of welke ruimte dan ook). Stofzuigen wordt hierdoor een feest.
  •  Je kunt een klein beetje van je favoriete wasparfum op een doekje druppelen en dat doekje bijvoorbeeld in je kledingkast, schuur, auto, toilet hangen.

 Let op: Kan eventueel een allergische reactie veroorzaken. Buiten bereik van kinderen houden. Lees voor gebruik de bijsluiter. Wasparfum is uitsluitend bedoeld voor gebruik in de wasmachine, gelekt/gemorst product opruimen. Gemorst wasparfum kan oppervlakken beschadigen. Als wasparfum is omgevallen of gemorst, neem dan het oppervlak zo snel mogelijk af met een vochtige doek.